✔ levering binnen 2 werkdagen
gratis verzending vanaf €57,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk

4 item(s)

Van laag naar hoog sorteren

Lancering website met alleen Oostenrijkse wijnen

Geplaatst in Verhalen door Sylvia Verboon on 10 dec. 2020 15:41:19

Regina Meij, oprichter van Imperial Wijnkoperij met Oostenrijkse wijn als specialiteit (1994): "Geweldig dat er nu een website is met Oostenrijkse wijnen van een aantal Nederlandse topimporteurs. Ik had 30 jaar geleden nauwelijks durven dromen dat Oostenrijkse wijn nu zo’n fantastische positie en reputatie zou hebben in de Nederlandse markt. Er komen prachtige wijnen uit Oostenrijk, wijnen die zich kunnen meten met de wereldtop. Hoe mooi is het dat een aantal importeurs samenwerken om gezamenlijk hun wijnen aan de Nederlandse wijnliefhebber te verkopen? De wijnboeren en de wijnen verdienen het in ieder geval."

Lees meer

Lastig kiezen? Kijk eens naar onze proefpakketten

Geplaatst door Stan Jansen on 4 sep. 2020 13:22:27

Wellicht vind je het fijn om geadviseerd te worden in onze winkel. Of misschien wil je heel veel proeven en vind je het lastig om een keuze te maken. Daarom hebben we een aantal pakketten samengesteld.

Lees meer

De oogst is volop aan de gang

Geplaatst door Stan Jansen on 4 sep. 2020 13:20:40

Nu de wijnen van 2019 in de verkoop komen, is de oogst van 2020 volop aan de gang. Het geluksgetal in de wereld van Oostenrijkse wijn lijkt 9 te zijn. In jaren die eindigen met dit cijfer - zoals 1999 en 2009 - blijkt de wijnoogst bijzonder goed te zijn.

Lees meer

Platform Oostenrijkse WIjn

Geplaatst door Stan Jansen on 4 sep. 2020 13:13:55

Dit is de meest uitgebreide webshop met Oostenrijkse wijn, met wijnen van de gevestigde orde én nieuw talent, een enorme hoeveelheid naslagwerk en actualiteit. Oostenrijksewijn.nl wordt het compleetste platform over Oostenrijkse wijn voor de Nederlandse markt. Geïnitieerd door Anfors Imperial met Regina Meij als nestor, onder toeziend oog van Cees van Casteren MW en in samenwerking met o.a. Bart Wijnimport, Poot Agenturen, Residence Wijnen en Austrian Wine. Omdat Oostenrijkse wijn populairder is dan ooit.

Lees meer

4 item(s)

Van laag naar hoog sorteren