✔ levering binnen 2 werkdagen
gratis verzending vanaf €57,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk

9 item(s)

Van laag naar hoog sorteren

Proeverij 'De nieuwen en eigenwijzen' - Amsterdam

Geplaatst in Op locatie door Stan Jansen on 17 apr. 2023 12:01:00

Proeverij2023

GEANNULEERD: 30 MEI | PROEVERIJ "DE NIEUWEN EN EIGENWIJZEN" - AMSTERDAM


Deze proeverij is geannuleerd.


Lees meer

Proeverij 'De nieuwen en eigenwijzen'

Geplaatst in Op locatie door Stan Jansen on 19 feb. 2023 12:01:00

Dienstregeling 2022

27 MAART - PROEVERIJ 'DE NIEUWEN EN EIGENWIJZEN'


Op 27 maart verwelkomen we u graag bij Restaurant Fitzgerald voor onze proeverij 'De Nieuwen en Eigenwijzen'. Hier vindt u ons met heerlijke, spannende en uitgesproken wijnen, gemaakt door wijnboeren met een duidelijke visie. Uiteenlopende visies welteverstaan, maar wel met de overkoepelende eigenschap dat het nooit de makkelijkste en saaiste weg is. We zullen u verrassen met een middag vol noviteiten, inheemse en onbekendere druivenrassen en –af en toe– een tegendraads gedachtengoed. Is het een beetje ruziën met de gevestigde orde? Misschien, maar is dat niet wat we allemaal af en toe graag doen?


Bent u erbij? Mail dan uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer naar info@anfors-imperial.com en we verwelkomen u met open armen in Rotterdam.


Lees meer

Aangepaste dienstregeling 2022

Geplaatst door Stan Jansen on 14 dec. 2022 12:01:00

Dienstregeling 2022

18-12 | KERSTMARKT @ RESTAURANT KASTEEL HEEMSTEDE


Wilt u komende weken uw bestelling ontvangen? Houd dan a.u.b. rekening met onze aangepaste leverdagen en -tijden. Wilt u uw wijnen voor de kerst ontvangen? Bestel dan uiterlijk donderdag 22-12 vóór 12.00uur. Van 24-12 t/m 26-12 is ons magazijn gesloten en leveren wij niet. Het afhalen van orders in ons magazijn is ook niet mogelijk.


Ook op 31-12 en 01-01 is ons magazijn gesloten voor zowel levering als afhaalorders. Wilt u uw wijnen voor de jaarwisseling ontvangen, bestel dan uiterlijk donderdag 29 december vóór 12.00uur.


Lees meer

aangepaste levering

In de aanloop naar de decemberperiode - hét moment van het jaar om een geliefde, een vriend, een familielid of medewerker(s) een blijk van waardering of liefde te geven - presenteren wij Martins Luxe Palingset. Een set voor de liefhebber van koken, wijn pairing en (genieten van) A-kwaliteit gerookte paling.

Lees meer

Relatiegeschenken op maat? Wij adviseren graag!

Geplaatst in Verhalen door Stan Jansen on 1 nov. 2022 12:01:00

aangepaste levering

Op basis van uw wensen kiezen we de juiste invulling, van prachtige wijnen tot luxe borrelplank en van destillaten tot toebehoren. We kunnen het cadeau personaliseren, mooi en verzendklaar verpakken en op het juiste moment bezorgen bij u, uw gewaardeerde klanten, medewerkers, vrienden of familie. Alles voor de afgesproken prijs en op het juiste moment. We beloven dat u een mooie indruk achterlaat. Vraag ons naar de mogelijkheden. We staan klaar met advies op maat maar u bepaalt, omdat over smaak niet te twisten valt...

Lees meer

19 t/m 21 oktober is ons magazijn gesloten

Geplaatst in Verhalen door Stan Jansen on 14 okt. 2022 12:01:00

aangepaste levering

LET OP: Wilt u in week 42 uw bestelling ontvangen? Houd dan a.u.b. rekening met onze aangepaste openingstijden. Wilt u uw bestellingen ontvangen of afhalen op woensdag 19, donderdag 20 of vrijdag 21 oktober? Bestel dan uiterlijk woensdag 19 oktober vóór 12:00 uur.

Lees meer

Lastig kiezen? Kijk eens naar onze proefpakketten

Geplaatst door Stan Jansen on 4 sep. 2020 13:22:27

Wellicht vind je het fijn om geadviseerd te worden in onze winkel. Of misschien wil je heel veel proeven en vind je het lastig om een keuze te maken. Daarom hebben we een aantal pakketten samengesteld.

Lees meer

De oogst is volop aan de gang

Geplaatst door Stan Jansen on 4 sep. 2020 13:20:40

Nu de wijnen van 2019 in de verkoop komen, is de oogst van 2020 volop aan de gang. Het geluksgetal in de wereld van Oostenrijkse wijn lijkt 9 te zijn. In jaren die eindigen met dit cijfer - zoals 1999 en 2009 - blijkt de wijnoogst bijzonder goed te zijn.

Lees meer

Platform Oostenrijkse WIjn

Geplaatst door Stan Jansen on 4 sep. 2020 13:13:55

Dit is de meest uitgebreide webshop met Oostenrijkse wijn, met wijnen van de gevestigde orde én nieuw talent, een enorme hoeveelheid naslagwerk en actualiteit. Oostenrijksewijn.nl wordt het compleetste platform over Oostenrijkse wijn voor de Nederlandse markt. Geïnitieerd door Anfors Imperial met Regina Meij als nestor, onder toeziend oog van Cees van Casteren MW en in samenwerking met o.a. Bart Wijnimport, Poot Agenturen, Residence Wijnen en Austrian Wine. Omdat Oostenrijkse wijn populairder is dan ooit.

Lees meer

9 item(s)

Van laag naar hoog sorteren